Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sushi Dinner WijEikenburg

februari 13 @ 18:00 - 20:00

Vrijwillige Bijdrage

Locatie Bijbeek/De Eik

Karolien@Stratum, Axel@Stratum, Cindy@Eikenburg, Danielle@Gestel, Bonnie@Woensel-Zuid, Erik@Tongelre, Giona@?, Iris@buitenEindhoven en Liza@? gaan dan samen lekker heeeeeeeel veel sushi’s maken…en ieder uur blijken er meer mensen mee te gaan helpen: Super leuk!

Aangezien we veel aanmeldingen verwachten, zal er eerlijk geloot worden onder de mensen die zich zullen aanmelden via deze site en de facebook like page: WijEikenburg.

Aanvankelijk wilde we 10 mensen uitnodigen, inmiddels hebben we zo’n groot team enthousiaste sushi maak vrijwilligers, dat iedereen welkom is om te komen aanschuiven die zich tijdig hadden opgegeven 🙂.

Aanmeldingen na 9 februari 23:00 2020 worden niet meer in behandeling genomen. Enkel voor buurtbewoners zijn er nog enkele free spots over aangezien enkelen afgezegd hebben ;-). Er hadden zich ongeveer 60 mensen opgegeven…

Iedereen neemt wat te drinken mee om te delen met anderen (geen sterke drank) en neemt wat kleine schaaltjes mee om wasabi en sojasaus in te doen.

Kosten: Vrijwillige bijdrage

WijEikenburg hanteert standaard een vrijwillige bijdrage: Wij geloven dat mensen prima zelf in staat zijn om achteraf een waarde aan een belevenis te koppelen.

Housewishes: No smoking, en graag zachtjes over het terrein lopen. De zaal zit naast de Hospice en in het Kloostergebouw wonen mensen die prikkelgevoelig kunnen zijn.

En…wil je al op de lotinglijst worden gezet?

Wil je dolgraag meehelpen om sushi’s te maken, iets anders koken of wil je zelf een passie delen op Landgoed Eikenburg, klik dan hier.

We zijn geen professionele koks, er helpen ook mensen mee die zelf nog nooit sushi’s hebben gemaakt. Wil je enkel professioneel gemaakte sushi’s dan zou ik vooral naar een restaurant gaan 😉

Wil je graag nieuwe mensen leren kennen die dat zelf ook willen, kom dan vooral naar ons!

Trudo, Stichting Zinzen die de ruimte in gebruik geeft, de kokers en WijEikenburg kunnen nergens verantwoordelijk voor worden gesteld. Iedereen die komt, komt op geheel vrijwillig eigen risico en is overal zelf verantwoordelijk voor.

Lieve groetjes,

WijEikenburg

 

Gegevens

Datum:
februari 13
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
Vrijwillige Bijdrage
Website:
http://wijeikenburg.nl/gratis-sushi-dinner-met-marjonstratum/

Organisator

Marjon@Stratum

Locatie

Aalsterweg 285b
Aalsterweg 285B
Eindhoven, Noord-Brabant 5644RE Nederland
+ Google Maps