Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Mantra’s met SoHam in de Kapel van Landgoed Eikenburg

maart 26 @ 19:00 - 22:00

Vrijwillige bijdrage

Op belevingsverzoek van Susan@Stratum, Carla van SoHam die haar passie mantra’s zingen in De Kapel met ons deelt op Landgoed Eikenburg:

Mantra’s zijn gewijde teksten in het Sanskriet, de taal van India. ‘Mantra’ betekent letterlijk: bevrijding van je denken. Dat maakt helder en alert, geeft kracht, zodat je gemakkelijker met de dagelijkse dingen om kunt gaan.

Je zit op een stoel of meditatiekussen. De mantra’s legt Carla kort uit, de tekst kun je meelezen. Zij begeleidt het zingen met haar stem, harmonium en sjamanendrum. Er ontstaat een zachte flow van zingen en luisteren, delen en ontvangen, dragen en gedragen worden. Je hoeft niet te ‘kunnen zingen’, mantra’s zing je vanuit je hart, met je hele wezen, en dat is altijd goed. Je gaat vanzelf vrijer zingen. Na de mantra is het even stil, een stilte die dieper is en waarin je de werking van de mantra na voelt.

Het maakt niet uit of je nieuw bent of al heel vaak hebt deelgenomen; iedereen is welkom en voegt moeiteloos in. Alle stemmen, geoefend of niet, komen samen in harmonie.

Het maakt niet uit wat je geloof of afkomst is, de intenties zijn universeel, dat is wat ons verbindt.

Graag jezelf even vooraf aanmelden als je wil komen/

Graag parkeren ACHTER het zwembad, rechtsom het kloostergebouw, P3. De ingang van De Kapel is tegenover het zwembad.

Liefdevolle groet,

WijEikenburg

Gegevens

Datum:
maart 26
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
Vrijwillige bijdrage

Organisatoren

Carla@SoHam
Cindy@Wijeikenburg

Locatie

Eikenburg Kapel
Aalsterweg 287
Eindhoven, Noord-Brabant 5644RE Nederland
+ Google Maps