Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Pop UP Mixed Passies 1th Landgoed Eikenburg – WijEikenburg

maart 22 @ 13:00 - 18:00

Mede-buurtbewoners, laat jezelf verrassen door een mix van aangeboden Passies op de eerste maandelijkse Pop Up Mixed Passie dagen verspreid over meerdere locaties op Landgoed Eikenburg.

Ditmaal een inspirerende Kunst Expo en Kunstmarkt met prachtige schilderijen, portretten, beelden, Resin Art, 3D printer Art naar Keramiek, Live Muziek, Workshops voor jong en oud, Live Demo’s, Lekkere hapjes en meer ­čśë

OASE ZAAL: 13:00 – 18:00 Live muziek, Kunstexpo, -markt, Beeldhouw demo en Lekkere Hapjes.

Patrick Knoops van Wakuru: Beeldhouwer en gespecialiseerd in het maken van portret en figuratie in klei en andere materialen.

Gossen@Stratum: Een absolute must see, met verbazingwekkende creatief technische geest. Zijn werken zijn gemaakt met een 3D printer omgezet naar Keramiek.

Aya Suveizda Smit@Woensel-West: Afkomstig uit de bossen van Latvia, nu wonend in Eindhoven met haar man en kind. Betoverende schilderijen die je de adem ontnemen. “What makes me most happy is if other people get inspired to follow dreams and passion.”

13:00 Opening

13:00 Griekse Mezze, 15:00 Tapas, 17:00 Sushi’s: Jammie Jammie. Kosten: vrijwillige bijdrage.

13:15 – 13:30 Mysterie guest optreden

14:00 – 14:45 Prachtig optreden in de Oase van Rob van Barschot met zijn GUDA drum, semi akoestisch. Rob is tevens de geweldige drummer van ‘Power to the Pipo‘ en de freelance Drummer/Percussionist bij Fontys Jazz Choir. Kosten: vrijwillige bijdrage.

13:00 – 18:00 Beeldhouwer Patrick Knoops zal een live demonstratie geven hoe hij een beeld/portret maakt aan de hand van een foto. Eveneens zijn enkele prachtige werken van hem deze dag te bewonderen. Kosten: vrijwillige bijdrage.

BIJBEEK ZALEN: 13:30 – 18:00 Kunstexpo, -markt, Workshops, Lekker Hapjes en meer…

Noa@Eikenburg: Kunstenares gespecialiseerd in Resin Art, Noa Resin Design. Met verbluffende boomstam tafeltjes, sieraden, lampen, (gedenk)piramides en nog veel meer.

Lila@Eikenburg:

Fieke Quaedflieg@Stratum:

15:00 Tapas, 17:00 Sushi’s: Jammie Jammie. Vrijwillige bijdrage.

13:30 – 16:00 ‘Reiki Healings met sessies, met kaarten/korte Shiatsu Stoel Massages’, met Indyana Roos@Stratum. Kosten: gratis.

15:00 Workshop – ‘Maak je dromen zichtbaar’ met Lila@Eikenburg. Aan de hand van knipsels en plaatjes maak je je dromen zichtbaar in een collage. Duur: max 1,5 uur. Voor volwassenen. Kosten: vrijwillige bijdrage.

16:00 Demonstratie┬á – ‘Transformatiespel’ met Indyana Roos@Stratum. Duur max 2 uur. Voor volwassen. Kosten: gratis.

16:30 Workshop ‘Creatief met Speksteen’ met Fieke Quaedflieg@Stratum die tevens haar kunstwerken zal exposeren deze dag. Duur: 1,5 uur max. Voor kinderen. Kosten: gratis. Al mogen ouders uiteraard altijd een vrijwillige bijdrage schenken.

BOSHOEF 13:30 – 18:00 Line-up mag nog worden ingevuld door mensen (Locatie met keuken en grote centrale tafel waarom heen zo’n 12 mensen kunnen zitten). Ideaal voor een workshop of dialoogtafel ;-).

WijEikenburg hanteert vrijwel altijd vrijwillige bijdrages. Wij staan voor vrijheid van de bezoeker, waarbij we er van uit gaan dat mensen prima zelf in staat zijn om achteraf een waarde aan een belevenis te koppelen. Een pinautomaat is niet aanwezig.

Zelf drinken meenemen voor op de deeltafel (alles verloopt via selfservice). Biologische koffie en thee op basis van een vrijwillige bijdrag is altijd aanwezig.

Exposanten die hun creatieve passie deze dag ook willen delen kunnen zich hier aanmelden voor deelname, evenals mensen die tegen een vrijwillige bijdrage leuke workshops zouden willen geven.

Er zijn al meerdere creatieve buurtbewoners die gezellig meedoen, super leuk!

Als je een of meerdere tafels nodig hebt, kun je dit vermelden bij de aanmelding. Wellicht voor deze maand nog te koud, maar buiten zijn ook nog mogelijkheden om diverse opstellingen te maken.

Mensen die graag op een van de Pop-up dagen Akoestisch zouden willen optreden, mogen zich ook aanmelden, altijd gezellig ­čÖé

Bij de mixed passie dagen van WijEikenburg is de line-up vooraf nooit bekend. Gaandeweg laten we alle ruimte open, zodat mensen zich kunnen aanmelden om de line-up uit te breiden met hun eigen passie. Check hierom altijd meerdere malen de website voor een actueel overzicht.

Liefdevolle groet,

WijEikenburg

Gegevens

Datum:
maart 22
Tijd:
13:00 - 18:00

Organisator

Cindy@Wijeikenburg
Website:
www.wijeikenburg.nl

Locatie

Oase (parkeren P3 achter het zwembad)
Aalsterweg 289b
Eindhoven, Noord-Brabant 5644RE Nederland
+ Google Maps