Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pop Up Mixed Passies 1th Landgoed Eikenburg – WijEikenburg – GECANCELLED

22 maart 2020 @ 13:00 - 18:00

Gecancelled!

Mede-buurtbewoners, laat jezelf verrassen door een mix van aangeboden Passies op de eerste maandelijkse Pop Up Mixed Passie dagen verspreid over meerdere locaties op Landgoed Eikenburg.

Ditmaal ‘Filosoferen over duurzaamheid’, een inspirerende Kunst Expo en Kunstmarkt met prachtige schilderijen, foto’s, portretten, beelden, Resin Art, 3D printer Art naar Keramiek, Live Muziek, Workshops voor jong en oud, Live Demo’s, Lekkere hapjes en meer ­čśë

BOSHOEF: 13:30 – 17:00 Filosoferen over duurzaamheid.

Op belevingsverzoek van (en met) Maartje Kreike.

OASE ZAAL: 13:00 – 18:00 Live muziek, Kunstexpo, -markt, Beeldhouw demo en Lekkere Hapjes.

Patrick Knoops van Wakuru: Beeldhouwer en gespecialiseerd in het maken van portret en figuratie in klei en andere materialen.

Gossen@Stratum: Een absolute must see, met verbazingwekkende creatief technische geest. Zijn werken zijn gemaakt met een 3D printer omgezet naar Keramiek.

Aya Suveizda Smit@Woensel-West: Afkomstig uit de bossen van Latvia, nu wonend in Eindhoven met haar man en kind. Betoverende schilderijen die je de adem ontnemen. “What makes me most happy is if other people get inspired to follow dreams and passion.”

Mieke Walraven@Stratum: (info volgt)

LightBeing Creative@Eikenburg: Diana Hermans, kunstenares schilderwerken die haar intuïtieve en empathische ziel- en groeiprocessen evenals de collectieve culturele en individuele verbinding die ze voelt met onze bijzondere wereld tot uiting brengt in haar werken.

Bianca Willems@Stratum: Hobby fotograaf met een passie voor urbex fotografie, al opent zij haar fotografie oog absoluut voor meerdere onderwerpen. Met haar zintuigprikkelende foto’s, laat ze anderen een kijkje nemen in haar creatieve wijze van kijken en beleven.

13:00 Opening

13:00 Griekse Mezze, 15:00 Tapas, 17:00 Sushi’s: Jammie Jammie. Kosten: vrijwillige bijdrage.

13:15 – 13:30 Mysterie guest optreden

14:00 – 14:45 Prachtig optreden in de Oase van Rob van Barschot met zijn GUDA drum, semi akoestisch. Rob is tevens de geweldige drummer van ‘Power to the Pipo‘ en de freelance Drummer/Percussionist bij Fontys Jazz Choir. Kosten: vrijwillige bijdrage.

13:00 – 18:00 Beeldhouwer Patrick Knoops zal een live demonstratie geven hoe hij een beeld/portret maakt aan de hand van een foto. Eveneens zijn enkele prachtige werken van hem deze dag te bewonderen. Kosten: vrijwillige bijdrage.

BIJBEEK ZALEN: 13:30 – 18:00 Kunstexpo, -markt, Workshops, Lekker Hapjes en meer…

Noa@Eikenburg: Kunstenares gespecialiseerd in Resin Art, Noa Resin Design. Met verbluffende boomstam tafeltjes, sieraden, lampen, (gedenk)piramides en nog veel meer.

Lila@Eikenburg: Levenskunstenares, dierenverbindingscoach, creator ponyproject. Unieke edelsteenhangers, vilten en stenen godinnen, zelfontwikkelingsboeken en korte opstellingen met paardenfiguren.

Fieke Quaedflieg@Stratum: Kunstenares portret- en modeltekeningen en schilderingen, figuratieve en abstracte olie- en acrylschilderingen, collages -ook spirituele-, keramiek en werk in steen.

Sonja David@Stratum: (schilderkunst, info volgt) http://www.sarart.nl

Walter Haenen@Stratum: (fotografie, info volgt)

15:00 Tapas, 17:00 Sushi’s: Jammie Jammie. Vrijwillige bijdrage.

13:30 – 16:00 ‘Reiki Healings met sessies, met kaarten/korte Shiatsu Stoel Massages’, met Indyana Roos@Stratum. Kosten: gratis.

15:00 Workshop – ‘Maak je dromen zichtbaar’ met Lila@Eikenburg. Aan de hand van knipsels en plaatjes maak je je dromen zichtbaar in een collage. Duur: max 1,5 uur. Voor volwassenen. Kosten: vrijwillige bijdrage.

16:00 Demonstratie┬á – ‘Transformatiespel’ met Indyana Roos@Stratum. Duur max 2 uur. Voor volwassen. Kosten: gratis.

16:30 Workshop ‘Creatief met Speksteen’ met Fieke Quaedflieg@Stratum die tevens haar kunstwerken zal exposeren deze dag. Duur: 1,5 uur max. Voor kinderen. Kosten: gratis. Al mogen ouders uiteraard altijd een vrijwillige bijdrage schenken.

WijEikenburg hanteert vrijwel altijd vrijwillige bijdrages. Wij staan voor vrijheid van de bezoeker, waarbij we er van uit gaan dat mensen prima zelf in staat zijn om achteraf een waarde aan een belevenis te koppelen. Een pinautomaat is niet aanwezig.

Zelf drinken meenemen voor op de deeltafel (alles verloopt via selfservice). Biologische koffie en thee op basis van een vrijwillige bijdrage is altijd aanwezig.

Mensen die deze dag dolgraag een eigen passie willen delen, kunnen zich hier aanmelden voor deelname, evenals mensen die tegen een vrijwillige bijdrage een passie workshop zouden willen geven. Voor de expo is er enkel nog ruimte vrij op tafels, alle muren zijn inmiddels in gebruik.

Vanaf 16:10 is er nog een vrij grote ruimte beschikbaar met diverse tafels en stoelen voor bijvoorbeeld de passie voor spelletjes, leestafels en/of dialoogtafels of diverse workshops.

Er zijn al meerdere buurtbewoners die gezellig meedoen, super leuk!

Mensen die graag op een van de Pop-up dagen Akoestisch zouden willen optreden, mogen zich ook aanmelden, altijd gezellig ­čÖé

Bij de ‘ Pop Up Mixed passies’ dagen van WijEikenburg is de line-up vooraf nooit bekend. Gaandeweg laten we alle ruimte open, zodat mensen zich kunnen aanmelden om de line-up uit te breiden met hun eigen passie. Check hierom altijd meerdere malen de website of de facebook pagina voor een actueel overzicht.

https://www.facebook.com/events/122998119049730/

Facebook: WijEikenburg, er is tevens een fb groep ter co-creatie.

Liefdevolle groet,

Passie netwerk WijEikenburg

Gegevens

Datum:
22 maart 2020
Tijd:
13:00 - 18:00

Organisator

Cindy@Wijeikenburg
Website:
www.wijeikenburg.nl

Locatie

Oase (parkeren P3 achter het zwembad)
Aalsterweg 289b
Eindhoven, Noord-Brabant 5644RE Nederland
+ Google Maps