Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Ruilbeurs zaden en stekjes – Lokale Bio Lunch- lezing Marc Siepman – Workshops

april 19 @ 13:00 - 19:00

Vrijwillige Bijdrage

Woon je in de buurt en wil je graag een prachtige gezonde tuin creëren die absoluut floreert, dan is het echt een absolute MUST om de lezing bij te wonen van Marc Siepman! Op belevingsverzoek van Cindy@Eikenburg 😉

De Kloosterbostuin in samenwerking met WijEikenburg en Marc Siepman die zijn passies deelt.

Klik hier om een eigen passie te delen op Landgoed Eikenburg.

Biologische zaden en stekjes ruilen op de ruilbeurs, uitgebreide lunch van biologische lokale streekproducten, lezing, workshop en meer:

11:00 – 13:00 Workshop “Duurzaam Huishouden” van Natuurlijk Maartje die haar passie voor duurzaamheid met ons komt delen.

Hoe kun je je huishouden op een duurzame wijze schoon maken/

Dat vertelt ‘Natuurlijk Maartje’ je graag. De schappen in de supermarkten staan vol met vaak dure en milieubelastende schoonmaakmiddelen, maar je hebt ze echt niet nodig!

“Graag laat ik je aan de hand van voorbeelden zien hoe je met eenvoudige, goedkope en milieuvriendelijke middelen schoon kunt maken. Ik demonstreer dat door de schoonmaakmiddelen ter plekke te maken. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden waarmee je zelf aan de slag kunt.”

Kosten: vrijwillige bijdrage.

13:00 -14:00 Uitgebreide bio brunch van lokale streekproducten. Uiteraard gaan we zoveel mogelijk producten halen bij onze lieve buren, de Genneper Hoeve.

Kosten: vrijwillige bijdrage.

Graag jezelf hier even aanmelden om aan de uitgebreide bio brunch deel te nemen.

15:00 17:00 Lezing Marc Siepman – Alle kleine beestjes helpen. Kosten: vrijwillige bijdrage.

18:00 – 19:00 Potluck eten (Iedereen neemt zelf iets te eten en drinken mee wat op de deeltafel zal worden gezet om te delen met anderen, er zijn meerdere koelkasten en opwarmmogelijkheden)

Aan het eind van deze dag ruimen we samen alles op 🙂

Er zullen diverse donatiepotjes en/of Wishlists aanwezig zijn voor: Marc Siepman, WijEikenburg (Lunch, thee, materiaalkosten toekomstige kinderactiviteiten) en alle workshop mensen.

Een pinautomaat is niet aanwezig.

Als je graag een tafel wil reserveren (vrijwillige bijdrage) voor je stekjes en/of zaden kan dit hier aangevraagd worden.

Buurtbewoners en andere Eindhovense groene initiatieven of workshop delers gericht op duurzaamheid of biodiversiteit zijn welkom hun passie toe te voegen aan de line-up.

Dit kan binnen in de Oase zaal zijn of lekker buiten ergens op het Landgoed. Heb je hiervoor tafels en/of banken nodig, vernemen we dit graag zo spoedig mogelijk. We verwachten dat je zelf de tafels en banken opzet en weer tijdig afbreekt.

Mensen die heel graag hun passie ‘meehelpen met de voorbereidingen’ en/of hun passie ‘koken met lokale biologische producten’ willen delen op Landgoed Eikenburg, kunnen zich hier aanmelden.

Liefdevolle groet,

WijEikenburg

Gegevens

Datum:
april 19
Tijd:
13:00 - 19:00
Kosten:
Vrijwillige Bijdrage

Organisatoren

De Kloosterbostuin
Cindy@Wijeikenburg

Locatie

Oase (parkeren P3 achter het zwembad)
Aalsterweg 289b
Eindhoven, Noord-Brabant 5644RE Nederland
+ Google Maps