Categorieën
Bedankt

Bedankt Games&Potluck 1th

Iedereen bedankt! We hebben genoten, veel gelachen, heerlijk gegeten, spelletjes gespeeld en veel nieuwe mensen leren kennen. Helemaal geslaagd! Er was vraag naar een second edition…die komt eraan!

Stichting Zinzen, heel erg bedankt voor de gebruiksovereenkomst inzake De Pannenhoef. Michael@Eikenburg, graag bedanken we je ook nog even persoonlijk voor het meehelpen met de voorbereidingen. Het was een zeer fijne samenwerking 🙂

Bewonersvereniging Eikenburg-de roosten, heel erg bedankt voor het in bruikleen geven van de speeltafels, banken, borden en bestek!

Dimitri@Eikenburg, superbedankt dat je aanbood om samen de borden en bestek te halen en dat je deze alleen weer terug hebt gebracht. Ook megabedankt voor het sjouwwerk van alle tafels en banken, dat was een pittig klusje wat we samen mooi gefikst hebben! En hebben ondertussen heel veel gelachen samen haha…altijd gezellig met jou! 🙂

Axel@Stratum, superbedankt dat we al je kacheltjes mochten lenen voor deze avond. En, ook echt supergezellig dat je zelf ook bent gekomen…met echt een megapan erwtensoep 😉

Michele@Stratum, superbedankt dat je de megazware straalkachels bij Axel wilde ophalen en ze hierheen hebt gebracht!

Joost@Eikenburg, superbedankt dat je er voor hebt gezorgd dat het zo lekker warm kon zijn in de zaal. Fijn dat jij echt ALLES weet van electra!

Onze mysterie spelleider, SUPER bedankt voor alles. WOW, wat kun jij helder uitleg geven!!

Marc, als ik aan je denk, denk ik meteen aan het veels te lekkere eten wat je had gemaakt haha…en aan kaas 😉 wow, heerlijk! Ook leuk dat je hier al eerder was geweest bij de expo georganiseerd door Lillyanne@Eikenburg.

Erik, super grappig dat je nog zo laat spontaan kwam aanwaaien. Heel fijn dat we je hebben leren kennen, je bent super aardig! We schrokken een beetje toen we hoorden wat je allemaal niet mag eten en vooral hoe dat jou beperkt in je sociale omgang met anderen. De volgende spellenavond noteren we graag wat je allemaal niet mag eten, zodat we samen met jou eens een fijn gezellig en lekker etentje kunnen organiseren voor mensen zoals jij, tenminste als jij dat ook leuk zou vinden. Ook nog heel erg bedankt voor het helpen opruimen van de zaal en het terugbrengen van de spullen naar de mini-loft.

Lotte en Nina, supergezellig dat jullie er waren met zoveel leuke spelletjes. Ook superleuk dat je nog wat liedjes hebt gezongen met de gitaar 🙂 O ja…nu vergeet ik bijna die overheerlijke cake van je haha…(ruim 2,5 uur in de oven 😉 ) Ook nog heel erg bedankt voor het helpen opruimen van de zaal en voor je gesjouw van de spullen naar de minloft!

Cor, serieus?! Jij rijdt helemaal vanuit Rotterdam op en neer om met ons een spelletje te komen spelen haha. Leuk!

Martijn&Lieke@Eikenburg, superleuk dat jullie er ook bij waren. En WOW wat een mooie bietensalade was dat zeg!

Suzanne@Eikenburg, heel fijn en super gezellig dat je er ook bij was. Je hebt jezelf echt overtroffen met die prachtige taart van groenten, heel erg jammer dat we er geen foto van hebben gemaakt. Hij was echt overheerlijk!

En wat een leuke verrassing toen we de keuken binnen liepen en de afwas volledig weg was haha…bedankt daarvoor Martijn&Lieke&Suzanne@Eikenburg 🙂