Categorie├źn
WijEikenburg netwerk

Welkom Michiel Walter@Gestel

Hoi Michiel, echt fijn dat we je (weer) ontmoet hebben tijdens onze eerste akoestische jamsessie. Heerlijk muzikaal dat je je passie voor muziek wil delen op Landgoed Eikenburg en dat je graag mee wil helpen met het organiseren van de akoestische jamsessie dagen van WijEikenburg.

Michiel geeft zelf gitaarlessen en treedt op, zowel alleen als met de band. Hij staat voor laagdrempelig met muziek bezig zijn. Zijn uitgangspunt is dat je leert door plezier!

“Betrokkenheid, samen, passie voor gitaren, iemand in het vak, verstand van muziek, een bak enthousiasme…”

Bij minimaal 10 aanmeldingen, zal Michiel de Workshop ‘gitaar leren spelen’ geven op Eikenburg:

Vindt je zingen leuk en word je hier ook altijd weer vrolijk van? Thuis of onder de douche, onderweg naar huis op de fiets of in de auto…eventjes een momentje voor jezelf, lekker meezingen met je favoriete artiest.

Zingen wordt pas echt leuk als je dit samen met anderen doet en met de begeleiding van een gitaar zorgt dit voor een nog andere beleving. Samen zingen, mensen ontmoeten. Muziek smaakt naar meer en maakt ook iets los bij mensen.

Tijdens deze gitaar-meezing middag kun je lekker ontspannen zingen plus dat je ook nog eens gaat kennismaken met het bespelen van de gitaar!

Genre van deze workshop: Pop liedjes vanaf de zestiger jaren tot aan de hedendaagse muzieklijsten.

Duur: 2,5 uur.